Gepofte aardappel met Groninger Runderstoof en appel-koolrabisalade

2 personen
Bereidingstijd < 15 minuten + 1 uur oventijd

Ingrediƫnten

Aan de slag!

De gepofte aardappel

Verwarm de oven voor op 200C. Was de aardappels goed en prik de schil een paar keer in met de punt van een mesje. Verpak de aardappels in aluminiumfolie en pof ze in een uur gaar in de oven.

De salade

Snij de koolrabi en appel in heel fijne reepjes (en Julienne) en maak aan met de mayonaise, yoghurt en de fijngehakte groene kruiden. Maak op smaak met zout en peper.

De opmaak

Verwarm de Groninger Runderstoof. Leg de aardappels wanneer deze gaar zijn op twee borden en snij ze kruislings in. Verdeel de runderstoof over de aardappels en garneer met de appel-koolrabisalade.

Algemene voorwaarden

Cookie Policy

Privacy Statement